Тест на гардероба насърчава вашия логичен, рационален мозък да направи

...
 
Тест на гардероба насърчава вашия логичен, рационален мозък да направи
Коментари Харесай

Да го напуснеш или да останеш? Реши с 5-секундния „Тест на гардероба“

 

Тест на дрешника предизвиква вашия логически, разумен мозък да направи крачка обратно и това дава късмет на същинските ви усеща да приказват

Съмненията във вашата връзка коренят ли се в дейностите на колегата ви или по-скоро във вашата лична неустановеност или страхове? Дали връзката в действителност се нуждае от искра? Е, има елементарен метод да провериш и той се назовава „ тест на дрешника “.

Създаден, с цел да дефинира какво в действителност чувствате към колегата (и да пресече всички разсъждения и рационализации, които могат да попречат на това), пробата на дрешника ви кара да си зададете един единствен въпрос: „ Ако вашият сътрудник беше дреха, която притежавате – нещо в дрешника ви – каква дреха би бил? “. Отговорът ви не би следвало да отнеме повече от 5 секунди. Въпросът е задоволително нереален и неуместен, с цел да разреши на хората да разкрият същинските си усеща и може да помогне да разкрием някои съществени истини за нашите партньорства.
Тестът на дрешника е ефикасен метод за придобиване на вероятност, тъй като се основава на интуитивна реакция. Това предизвиква вашия логически, разумен мозък да направи крачка обратно и вместо това дава късмет на същинските ви усеща да приказват.

Какво може да значи вашият отговор на теста за дрешника за връзката ви

Разглеждането на вашия отговор в подтекста на вашия персонален жанр може да даде визия за това по какъв начин гледате на вашия сътрудник и връзката и дали процъфтявате в тази връзка или не толкоз. Например,една от дамите, създали теста, съобщи, че сътрудникът й е като топло палто или компактно прилепващ пуловер, което допуска, че го намират за подкрепящ.

В други случаи позитивният отговор може да пристигна под формата на нещо по-конкретно. Една жена сподели, че гаджето й е нейната дребна черна рокля – нещо, в което се усеща секси и уверена.
Но даже отговорът ви да не е сходен на горните и да не е толкоз добър, това може да не е сигурен знак да напуснете връзката.

В края на краищата, тълкуването на отговора ви изисква да анализирате личната си душeвност и да помислите за страстите, които свързвате с дрехата, която идентифицирате с колегата си. Като цяло е положително за връзката ви, в случай че вашият отговор е обичана движимост в ви или нещо, което ви топли или защищава. И е притеснително, в случай че продуктът ви включва нещо сърбящо, неловко или в което не бихте се развълнували да бъдете видени.

Има отговори на теста за дрешника, които биха могли да загатнат за проблеми във връзката. Една дама да вземем за пример съпостави мъжа си с вълнен пуловер, описвайки го като нещо, което те топли, само че по-късно те сърби, когато го носиш прекомерно дълго, а друга сподели, че нейният другар е като оня изхабен остарял суичър, който харесваш само че в никакъв случай не би носил обществено или на значима среща. В последния случай излиза наяве, че дамата е надраснала връзката си, че тя към този момент не е нещо, с което се гордее или в което влага, и че е време да смъкна този суичър и да излезе от връзката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР